Chartra båten för ert företagsevent

Välkommen ombord!

M/S Kung Carl Gustaf tar er med på en upplevelserik resa längs Fyrisån och in i Mälarens vatten. Vi anordnar kryssningar för både företag och privatpersoner.

Boka hela båten för ert företagsevent eller kick-off

Vi hjälper er att arrangera ett ovanligt och minnesvärt evenemang för företaget! Låt er företagsfest äga rum ombord på M/S Kung Carl Gustaf, för att skapa en extra härlig kickoff eller medarbetar-aktivitet. Temaresor är något vi gillar då det gör att vi får utmana oss själva att vara kreativa tillsammans med dig som bokar.

Här är några tips på vad vi kan göra:

  • Discokväll – gamla godingar
  • Guidad kryssning – Uppsalas historia
  • Vuxendans med 60- och 70-talsmusik
  • Ovanliga möten
  • Tematurer

Fyrisån

Fyrisån är 80 km lång. Den tillhör Norrströms huvudavrinningsområde. Den har sitt källflöde i närheten av Dannemora och den mynnar ut i en vik av Mälaren som heter Ekoln. Namnet skapades under senare delen av 1600-talet av Olof Rudbeck.

Längs Fyrisån passerar vi Kungsängens naturreservat där ett hav av Kungsängsliljor blommar i mitten av maj. Kungsängsliljan har spridit sig från Olof Rudbecks trädgård inne i Uppsala. Naturreservatet sträcker sig från Kungsängsleden i norr till Flottsund i söder.

Längs Fyrisån passerar vi även smultronstället fågeltornet vid Övre föret. Här sväller Fyrisån till en liten sjö där många fåglar rastar och häckar.

M/S Kung Carl Gustaf

M/S Kung Carl Gustaf tar er med på en upplevelserik resa längs Fyrisån och in i Mälarens vatten.

Våra dagskryssningar tar er med till Skoklosters slott där vi gör ett stopp för att ge möjligheten uppleva det vackra barockslottet eller njuta en stund i de gröna trädgårdarna runt slottet.